!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init', '248966894939578');fbq('track', 'PageView');

Historie

De heer P.C. Smits, vader van de huidige eigenaar, heeft in 1963 de basis gelegd voor het hedendaagse Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V.

Wat begon als een loonbedrijf, gespecialiseerd in grondverzet, is uitgegroeid tot een aannemersbedrijf dat alle disciplines in huis heeft voor aanleg en onderhoud van de openbare ruimte.

Op de huidige locatie aan de Zietfortseweg te Nederhemert hebben door de jaren heen verschillende uitbreidingen plaats gevonden. Eén van de hoogtepunten van de afgelopen jaren was het in dienst treden van 19 medewerkers die vallen onder de banenafspraak.