!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init', '248966894939578');fbq('track', 'PageView');

Organisatie

Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. is een veelzijdig en innovatief aannemersbedrijf dat allerhande werkzaamheden verricht op gebied van groenvoorziening en GWW. Het leveren van kwaliteit staat zowel bij de directie als bij de medewerkers voorop. Dit doen wij in prettig overleg met onze opdrachtgevers. Onze veelzijdigheid in dienstverlening staat daarbij centraal. Om kwalitatief hoogwaardig werk te kunnen leveren, beschikken wij over een uitgebreid en up-to-date machinepark. Het complete pakket wordt ondersteund door werkvoorbereiding, administratieve medewerkers, monteurs, vakkrachten, chauffeurs, uitvoerders en projectleiders.

De werkzaamheden van Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. omvatten, onder andere, de volgende disciplines:

  • Onderhoud groenvoorzieningen
  • Reinigen openbare ruimte
  • Bos- natuur en landschapsbouw
  • Gladheidsbestrijding
  • Cultuurtechnische werkzaamheden
  • Civieltechnische werkzaamheden

De centrale ligging biedt ons de mogelijkheid om efficiënt te werken in grote delen van Nederland.

We beschikken over een modern, goed geoutilleerd machinepark dat al het benodigd materieel omvat om genoemde werkzaamheden uit te voeren. Om technisch falen van machines tot een minimum te beperken is in een, door Smits zelf ontwikkeld, machinebeheersysteem vastgelegd wanneer, welke machine toe is aan een onderhoudsbeurt. Jaarlijks worden alle machines en gereedschappen VCA gekeurd. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer.

Om de werkzaamheden goed op te kunnen vangen in de piekperiode worden er medewerkers ingeleend via Smits Personeelsvoorzieningen B.V. Voor meer informatie over het uitzendbureau klik hier.

Kwaliteitsbeleid 
Vanuit een klantgerichte houding is het kwaliteitsbeleid erop gericht om klanten een totaalpakket aan te bieden. Dit pakket moet zowel aan de overeengekomen eisen, behoeften en verwachtingen van klanten als aan wet- en regelgeving voldoen. Vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en optimale dienstverlening moeten leiden tot het verhogen van de klanttevredenheid.

Arbo- en VGM-beleid 
Vanuit het besef dat medewerkers het menselijk kapitaal van het bedrijf vormen, is het Arbo- en VGM-beleid gericht op het creëren van een zo groot mogelijke veiligheid voor medewerkers en derden, een zo goed mogelijke bescherming van hun gezondheid en het bevorderen van hun welzijn. In februari 2020 was Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. genomineerd voor de “Stigas Gezond en vitaal werken Prijs”. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf dat zich inzet voor veilig en gezond werken. Ter promotie is een mooi bedrijfsfilmpje gemaakt!

Klik hier voor hier voor de regeling klokkenluiders.

Leveringsvoorwaarden
Klik hier om de leveringsvoorwaarden te bekijken in een nieuw venster.