!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init', '248966894939578');fbq('track', 'PageView');

Duurzaamheid

Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. wil op een verantwoorde manier deelnemen aan de maatschappij, waarbij het accent ligt op zowel economie, milieu als sociale aspecten. Deze benadering wordt verwoord in de volgende definitie: 
‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de ondernemingsstrategie waarbij aandacht voor People, Planet en Profit in evenwicht is’. Veranderingen in de omgeving van de onderneming en de onderneming zelf maken maatschappelijk verantwoord ondernemen tot een dynamisch proces. In onze visie zijn mens, milieu en markt de drie pijlers waarop maatschappelijk verantwoord ondernemen rust.

CO2-prestatieladder
Vanuit maatschappelijk verantwoordelijkheidsbesef is het milieubeleid van Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. gericht op het voorkomen van milieuvervuiling, het terugdringen van de milieubelasting, het continue en meetbaar verbeteren van de prestaties op milieugebied en het naleven van wet- en regelgeving. De CO2-prestatieladder is een instrument om CO2 reductie te realiseren en sluit daarom aan bij het door ons gevoerde milieubeleid. Sinds november 2015 zijn wij gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder, trede 5 (versie 3.1).

Sinds mei 2013 functioneren zowel kantoor als werkplaats CO2-neutraal. Er zijn zonnepanelen geplaatst die voldoende elektriciteit (50.000Kwh) opwekken om deze doelstelling te realiseren.